Viplounge verhuur hoogstraten

Bent u op zoek naar exclusief vipvervoer op maat? Dan bent u bij Viplounge verhuur Hoogstraten aan het juiste adres. Bij ons kunt u multifunctionele viplounges huren die inzetbaar zijn bij diverse soorten evenement. Zo kunt u onze viplounge bijvoorbeeld inzetten als vergaderbus voor een zakelijke rit, als vipbus voor bijvoorbeeld artiestenvervoer, of als partybus bij bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij viplounge verhuur hoogstraten!

Viplounge verhuur Hoogstraten, de mogelijkheden

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het mogelijk om een viplounge te huren bij diverse soorten gelegenheden. Wanneer u voor viplounge.be kiest bent u verzekerd van vipvervoer op maat. Onze viplounges zijn zowel inzetbaar bij zakelijke ritten als particuliere ritten. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden:

Zoals u ziet bieden onze viplounges een groot scala aan mogelijkheden. De diverse mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend doordat de verschillende faciliteiten geheel naar wens zijn in en uit te schakelen. Wanneer alle partyfaciliteiten zijn uitgeschakeld ziet u hier helemaal niets meer van waardoor onze viplounges ook uitermate geschikt zijn als vipbus, vergaderbus of rouwbus. Dus bent u op zoek naar luxe vervoer op maat van het hoogste niveau? Dan bent u bij Viplounge verhuur Hoogstraten aan het juiste adres.

Viplounge huren voor zakelijk vervoer

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen zijn onze viplounges uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Door de jaren heen hebben wij namelijk het vervoer verzorgd voor diverse soorten bedrijven en instanties, wij weten hierdoor precies wat onze zakelijke klanten belangrijk vinden en hebben onze bussen hier dan ook op aan gepast. Zo begrijpen wij bijvoorbeeld heel goed dat onze zakelijke klanten de reistijd graag zo optimaal mogelijk benutten. Om deze reden hebben diverse faciliteiten in onze bussen geplaats die er voor zorgen dat er gewoon doorgewerkt kan worden tijdens te rit. Zo is het door de totale rondzit bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen. Verder kan er gebruik worden gemaakt van de diverse LCD schermen, het draadloos spraaksysteem en het moderne multimedia systeem waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om presentaties te verzorgen onderweg.

Viplounge huren als partyvervoer

Viplounge verhuur Hoogstraten staat niet alleen graag voor u klaar om zakelijk vervoer te verzorgen, wij bouwen ook graag samen met u een ulitem feest op de weg. Onze viplounges zijn de meest luxe en uitgebreide partybussen van Europa. Door de verschillende bijzondere faciliteiten in de bus zult u een rit beleven om nooit meer te vergeten. De belangrijkste kenmerken van onze feestbussen zijn:

 • Totale rondzit
 • Professioneel geluidssysteem, zowel binnen als buiten
 • Vlammerwerpers op het dak
 • CO2 Rookjets
 • Lasershow
 • Multicolor LED verlichting
 • Diverse LCD schermen
 • Karaoke systeem
 • Draadloos Spraaksysteem
 • Mogelijkheid tot plaatsing DJ set
 • En nog veel meer..

Meer informatie over Viplounge verhuur Hoogstraten?

Wilt u graag luxe vervoer huren voor wat voor gelegenheid dan ook? En wilt u daarom graag meer informatie over Viplounge verhuur Hoogstraten? Voor meer informatie over de tarieven en beschikbaarheid van onze voertuigen rijden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van de gevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Deze offerte kunt u veelal binnen enkele werkdagen van ons verwachten. Voor overige vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of door het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag! Ons telefoonnummer kunt u vinden op onze contact pagina.

Wist u dat wij niet alleen actief zijn in Hoogstraten? Wij verhuren onze vipbussen door heel België en Nederland. Dus wilt u een viplounge huren in Brussel, Antwerpen, Gent of Mechelen? Ook dat is mogelijk bij viplounge.be!

Offerte aanvragen