Viplounge

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid waarvoor u een nog luxe vervoer zoekt? Viplounge.be staat graag voor u klaar! Wij verzorgen graag het vervoer voor diverse soorten gelegenheden met onze viplounges. Doordat onze viplounges beschikken over diverse unieke eigenschappen die volledig naar wens in- en uit te schakelen zijn, zijn onze viplounges uitermate multifunctioneel. Het maakt dus niet uit voor wat voor soort gelegenheid u luxe groepsvervoer zoekt. Bij viplounge.be bent u aan het juiste adres!

De mogelijkheden van viplounge.be

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen bieden onze vipbussen mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. Zo zijn onze vipbussen onder andere inzetbaar als:

Eigenlijk zijn de mogelijkheden bij viplounge.be eindeloos. Wilt u een viplounge inzetten bij een gelegenheid of event die hierboven niet genoemd is? Ook dan bieden onze luxe voertuigen waarschijnlijk diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Aarzel niet, niets is te gek bij viplounge.be!

Viplounge, luxe vervoer van het hoogste niveau

Zoals u ziet bieden onze viplounges mogelijkheden voor zowel zakelijk als particulier vervoer. Voor iedere gelegenheid staan wij voor u klaar, of het nou vrolijk of verdrietig is, wij verzorgen luxe vervoer op maat. Onze medewerkers hebben ervaring met diverse soorten ritten en weten daarom ook precies hoe zij per situatie moeten reageren. Wij doen er graag alles aan om luxe vervoer voor u te verzorgen en u een ervaring te bieden om nooit meer te vergeten.

Te huur binnen heel België en Nederland!

U kunt bij ons een viplounge huren in heel België en Nederland. Het maakt dus niet uit of een viplounge wilt huren in Brussel, Antwerpen, Mechelen of Gent. Wij van viplounge.be staan graag voor u klaar! Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij doen er alles aan om u een rit te bezorgen om nooit meer te vergeten!

Viplounge, de extra's

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B, we verzorgen een complete beleving. U heeft bij ons dan ook de keuze uit verschillende extra's. Bij aanvang van de rit kunt u niet alleen gebruik maken van de goedgevulde koelkast in de bus (tegen bijbetaling), u kunt bij ons ook kiezen uit diverse cateringopties. Geef bij de reservering van de viplounge aan wat uw wensen en behoeften zijn en wij zorgen dat u niets te kort zult komen tijdens de rit. 

Viplounge huren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het huren van een viplounge? Dan raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij de beschikbaarheid voor u controleren en een offerte op maat maken. Heeft u vragen die geen betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid? Dan kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of u kunt het contactformulier in vullen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag!

U kunt bij ons niet alleen een vip lounge huren, maar ook diverse andere exclusieve voertuigen. Dus is een viplounge bijvoorbeeld te groot voor uw gezelschap? Dan hebben wij ook diverse unieke limousines voor u klaar staan. Wilt u een limousine huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan een kijkje in het wagenpark van limousine-huren.be.

Offerte aanvragen