viplounge huren, exclusief vervoer met eindeloze mogelijkheden

Organiseert u een bedrijfsfeestje in Brussel of een vrijgezellenfeest in Antwerpen en zoekt u nog bijzonder vervoer om deze dag helemaal compleet te maken? Dan bent u bij viplounge.be aan het juiste adres! U kunt hier namelijk een viplounge huren die eindeloze mogelijkheden biedt voor diverse soorten gelegenheden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de viplounges van viplounge.be. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Lees dan hieronder meer over een viplounge huren.

Uniek vipvervoer op maat

Viplounge.be is dé specialist in het verzorgen van vipvervoer op maat. Door de jaren heen hebben wij ervaring op gedaan met het verzorgen van luxe vervoer voor diverse soorten groepen en diverse soorten gelegenheden. Hierdoor weten wij precies wat onze klanten die op zoek zijn naar bijzonder luxe vervoer graag willen. Op deze wensen en behoeften van onze klanten hebben wij onze viplounges volledig aangepast. U kunt hierdoor bij ons een vip lounge huren die uniek is en al uw wensen zal voldoen!

Viplounge huren, een complete ervaring

Wilt u een echte VIP ervaring tijdens uw reis? Dan bent u bij viplounge.be aan het juiste adres. Wij doen er graag alles aan om u volledig in de watten te leggen tijdens de rit. Wanneer u kiest voor een viplounge huren bij viplounge.be bent u gegarandeerd van een rit in stijl en luxe. U zult niets te kort komen! Laat ons voorafgaande aan de rit uw wensen en behoeften weten en wij zorgen ervoor dat het voor u klaar staat. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

De unieke eigenschappen van een viplounge:

Wilt u een viplounge huren maar bent u eerst nog benieuwd naar de diverse unieke eigenschappen van de viplounges die er voor zorgen dat deze bussen zo bijzonder en uniek zijn? Lees dan hieronder verder. Dit is een beknopt overzicht van de speciaalste eigenschappen van de viplounges:

 • Totale rondzit (ideaal voor zowel vergaderingen als feesten onderweg)
 • Professionele geluidsinstallatie (zowel binnen als buiten)
 • Draadloos spraaksysteem
 • Draadloos internet
 • Moderne multimedia installatie met onder andere Spotify 
 • Multicolor LED verlichting (naar situatie aan te passen)
 • Meerdere LCD schermen
 • Laserschow
 • Lichtprojectietunnel (The Experience VIP Lounge)
 • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • CO2 Rookjets
 • Gevulde koelkasten met bier, wijn en fris (wilt u bijvoorbeeld sterke drank? Geef dit vooraf bij ons aan)
 • Keukenblok
 • En nog veel meer...

Viplounge huren? Keuze uit twee bijzondere uitvoeringen

Wij hebben twee bijzondere viplounges voor u klaar staan; The Reference VIP Lounge & The Experience VIP Lounge. The Experience VIP Lounge is de meest extreme viplounge van Europa en beschikt over een bijzondere lichtprojectietunnel, vlammenwerpers op het dak en een groot aantal LCD video schermen. U kunt deze viplounge huren voor groepen tot 35 personen. The Reference VIP Lounge is een vergelijkbare bus maar beschikt niet over de lichtprojectie tunnel en vlammenwerpers op het dak. Verder zijn er minder LCD videoschermen aan boord. Echter biedt deze viplounge plaats aan 50 personen, wat bijzonder is voor vergelijkbare bussen. Ondanks dat deze bus iets minder extreem is, behoort deze viplounge alsnog tot één van de extreemste bussen van Europa!

Viplounge huren, de mogelijkheden..

Doordat een aantal van unieke eigenschappen van deze bussen volledig naar wens in en uit te schakelen zijn, zijn de viplounges ultra multifuntioneel. U kunt dus een viplounge huren voor diverse soorten gelegenheden. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden waarvoor onze viplounges regelmatig worden verhuurd:

 • Zakelijk vervoer
 • Vergaderingen onderweg
 • Artiesten vervoer
 • Festivals
 • Beurzen en congressen
 • Bruiloften
 • Vrijgezellenfeesten
 • Communies
 • Bedrijfsuitjes
 • Uitvaarten
 • En nog veel meer..

Zoals u ziet lopen de gelegenheden waarvoor onze viplounges verhuurd worden zeer uiteen. Doordat onze medewerkers ervaring hebben met het verzorgen van vipvervoer voor diverse gelegenheden, weten zij precies hoe het vervoer het beste ingericht kan worden. Dus wilt u een viplounge huren voor een bijzondere gelegenheid? Wij zorgen ervoor dat er passend vervoer voor komt rijden!

Viplounge huren? Multifunctioneel!

Zoals u heeft kunnen zien kunt een viplounge huren voor diverse soorten events. Onze viplounges zijn dan ook met één druk op de knop om te toveren van een viplounge in een partybus, feestbus, karaokebus, vipbus, trouwbus, vergaderbus of uitvaartbus. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de voertuigen van viplounge.be!

Een complete ervaring om nooit meer te vergeten

Omdat wij onze klanten graag een echte vip ervaring willen bieden is het mogelijk om bij ons te kiezen uit verschillende extra's. Wij verzorgen namelijk niet alleen het vervoer van A naar B, maar een complete ervaring. Wilt u bijvoorbeeld een hapje eten onderweg? Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving. Kies iets van onze cateringlijst en u kunt catering van het hoogste niveau verwachten! Wilt u graag een hostess die tijdens de rit uw hapjes en drankjes verzorgd? Ook dat is bij ons mogelijk! Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij gaan voor u aan de slag om uw vipvervoer compleet te maken, zodat u een ervaring krijgt om nooit meer te vergeten! Voor een complete ervaring kunt u dus het beste een viplounge huren bij viplounge.be!

Viplounge huren? Mogelijk in de gehele Benelux!

U kunt bij ons een viplounge huren voor ritten binnen de gehele Benelux en zelfs ook nog daarbuiten! Dus wilt u een viplounge huren in Brussel, Antwerpen of toch liever in Mechelen? Bij viplounge.be kan het allemaal! Ons bedrijf ligt centraal gelegen binnen de Benelux waardoor u altijd makkelijk te bereiken bent en wij ritten kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs! 

Meer informatie over viplounge huren?

Bent u benieuwd naar de tarieven en beschikbaarheid van een viplounge huren voor uw event? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te bullen op de website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Deze offerte kunt u veelal binnen enkele werkdagen verwachten. Heeft u voorafgaande aan het invullen van het offerte formulier nog vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van onze viplounges? Dan kunt u contact met ons opnemen, wij beantwoorden uw vragen graag!

Viplounge huren en meer...

Zoekt u bijzonder en luxe vervoer maar is een viplounge huren toch niet de vervoersoplossing die u zocht? Ook dan hebben wij nog verschillende andere opties voor u beschikbaar. Viplounge.be is onderdeel van ABC Specials. ABC Specials is specialist in het verzorgen van luxe vervoer op maat. Dus wilt u bijvoorbeeld een limousine huren of een ander exclusief voertuig? Neem dan een kijkje in het wagenpark van limousine-huren.be en wie weet vindt u hier het exclusieve vervoer waar u naar zocht!

Offerte aanvragen